Kā tiek pagatavotas Gutta sulas?

Gutta sulas, nektāri un sulas dzērieni tiek ražoti rūpnieciskos apjomos no sulu koncentrātiem, kas iegūti no dažādos kontinentos augušiem augļiem, ogām un dārzeņiem. Sulu koncentrātus ražo no gataviem augļiem un tie satur dabīgos cukurus, minerālvielas, pektīnu un vitamīnus. Sulas koncentrāts ir dabīga izejviela, ko iegūst no pilnībā nogatavojušos un nebojātu augļu sulas, iztvaicējot ūdeni. Tādā veidā sula tiek koncentrēta jeb sabiezināta. No ražotājvalsts saņemtajam sulas koncentrātam ražošanas procesā pievieno atdalīto ūdens daudzumu, veic kvalitātes kontroli un uzkarsē jeb pasterizē, lai nodrošinātu mikrobioloģisko atbilstību visā uzglabāšanas termiņa laikā. Pēc pasterizēšanas sula tiek atdzesēta un pildīta Tetra Pak iepakojumā, kas ļauj ilgāk saglabāt sulas svaigas un veselīgas.

Vairāk par sulas ražošanas procesu: skatīt šeit

Recent Articles

For multilanguage this plugin supports WPML or Polylang plugins