Ražošanas process

Tieši tāpat kā mājās tiek konservētas sulas, arī industriālo sulu ražošanas process sākas ar nogatavojušos augli, ogu vai dārzeni. Atšķirība ir apjomā un garšas dažādībā: veikalos nopērkamās Gutta sulas ražo nesalīdzināmi lielākos apjomos un tās bieži gatavo no augļiem, kādi mūsu platuma grādos nemaz nav sastopami, piemēram, apelsīni, ananāsi, vīnogas, persiki, mango, granātāboli u.tml. Šo iemeslu dēļ veikalos nopērkamās sulas gatavo no sulas koncentrāta. Sulu ražošana no koncentrātiem ir plaši pielietota visā pasaulē, jo, kā zināms, augļi, no kuriem tiek izspiesta sula, izaug un nogatavojas vienā pasaules pusē, bet galaproduktu – sulu, vēlamies patērēt pavisam citā vietā.

Recent Articles

For multilanguage this plugin supports WPML or Polylang plugins