Tieši tāpat kā mājās tiek konservētas sulas, arī industriālo sulu ražošanas process sākas ar nogatavojušos augli, ogu vai dārzeni. Atšķirība ir apjomā un garšas dažādībā: veikalos nopērkamās Gutta sulas ražo nesalīdzināmi lielākos apjomos un tās bieži gatavo no augļiem, kādi mūsu platuma grādos nemaz nav sastopami, piemēram, apelsīni, ananāsi, vīnogas, persiki, mango, granātāboli u.tml. Šo iemeslu dēļ veikalos nopērkamās sulas gatavo no sulas koncentrāta. Sulu ražošana no koncentrātiem ir plaši pielietota visā pasaulē, jo, kā zināms, augļi, no kuriem tiek izspiesta sula, izaug un nogatavojas vienā pasaules pusē, bet galaproduktu – sulu, vēlamies patērēt pavisam citā vietā.
Nacionālajā konkursā „Labākais iepakojums Latvijā 2021” zīmols “Gutta” ir ieguvis godpilno 2.vietu dzērienu kategorijā par iepakojumu 1l un 2l sulām.
Nacionālajā konkursā „Labākais iepakojums Latvijā 2021”, ko organizē Latvijas Iepakojuma asociācija kopš 1996. gada, mūsu