Sulu koncentrātus ražo no gataviem augļiem un tie satur dabīgos cukurus, minerālvielas, pektīnu un, protams, vitamīnus. Sulas koncentrāts ir dabīga izejviela, ko iegūst no pilnībā nogatavojušos augļu sulas, iztvaicējot ūdeni. Augļiem jābūt ne tikai gataviem, bet arī nebojātiem. No notīrītiem, nomizotiem un sēklām vai kauliņiem attīrītiem augļiem izspiež sulu, no kuras paaugstinātas temperatūras apstākļos atdala noteiktu ūdens daudzumu, atbilstoši sulas apjoms samazinās 5-6 reizes. Tādējādi sula tiek koncentrēta jeb sabiezināta. Kā piemēru var minēt tomātu pastu, kuru droši vien visi ir redzējuši – tā arī ir koncentrēta tomātu sula jeb tomātu sulas koncentrāts.
Nacionālajā konkursā „Labākais iepakojums Latvijā 2021” zīmols “Gutta” ir ieguvis godpilno 2.vietu dzērienu kategorijā par iepakojumu 1l un 2l sulām.
Nacionālajā konkursā „Labākais iepakojums Latvijā 2021”, ko organizē Latvijas Iepakojuma asociācija kopš 1996. gada, mūsu